fredag, juli 31

Du kära heting.

Det här är ett litet öppet brev till dig, kära heting, som jag verkligen hoppas att du inte läser!! (Och ifall du gör det, så har vi ju nått att garva åt nästa gång... )

Ja, jag är en kvinna i ett mansdominerat yrke. Ja, jag kör lastbil. Men för det betyder det inte att jag behöver hjälp. Du kära heting, du är ungefär i min ålder, eventuellt yngre, så du borde ju nog förstå att jag grejjar å lyfta dom där 2 pafflådorna som väger 500 gram st (Nåja... men ditåt.. ). Och nä, inte är jag feminist heller, men jag är nog ändå såpass stark så jag orkar dom ändå..

Visst, jag är tacksam över att du kom ut å vinka å visa idag, det är lite jäkligt å se avståndet när man har 2 svarta gardiner som hänger på vardera sida, lite smått knepigt å se hur långt ifrån man är. Dessutom snackar vi mig då som är expert på att komma snett. Så tack för det.

Lustigt nog råkade du (eller "råkade"?) komma ut precis när jag skulle backa till. Jamenar, du såg mig säkert i era enorma fönster som ni inte har på eran hall.

Dessutom, kära heting, så vet jag hur man öppnar den vanliga dörren, å kör upp porten. Men tack för att ni ställde lådorna på utsidan ändå. Och ja, tack för hälsningen på gamla lådan förra veckan! Kände mig hedrad!

Och på tal om det, jodå, ni har fått jättefina nya lådor, jag förstår att du e stolt! Att du ens kom ihåg vår diskussion från förra veckan. Ja och sommar blev de ju trots allt, fastän vi trodde det inte skulle bli nån riktigt sommar, tråkigt bara att du hade semester i juni.

Visst, du är lite längre än mig, så du riskerar inte att gå samma öde till mötes, dvs vinka med lådorna. Men trots att jag är kort, så har jag inte ännu lyckats trilla dit själv. Jamenar, jag räcks ju till spakarna utan att klanta mig ner för lastbryggan (peppar peppar..!)..

Men mitt jobb ÄR att tömma dom. Jag klarar faktiskt av det. Jag hann ju nästan tömma den ena själv idag..

Jag vet att du förmodligen bara kommer ut för att jävlas med mig - du är ju med 99,9% säkerhet upptagen ändå, min vanliga otur.

För att inte tala om den där tidigare gången, då jag kom upp för trappan å skulle kolla hur snett/nära jag var, å du plötsligt står du bakom ryggen på mig, hojtar GOODDAAA åt mig, så jag nästan flyger ner från lastbryggan. Även en gång då du råkade se mig genom era enorma fönster som ni fortfarande inte har.

Så, kära heting, kan vi inte bara göra som med alla andra, säga hej, å sen donar du på med ditt, å jag med mitt? Låter det inte som en bra deal?







----------

För den som på riktigt tror jag e grinig å sur, NÄ ;) Jag kan inte annat än att skratta åt hela situationen. Det är 3 ställen där vänliga män hjälper mig, trots att jag inte direkt behöver hjälp. Och jag e tacksam, givetvis, det är roligt! Att det på ena stället sen är en jäkla 10-poängare så gör inte saken sämre ;) Grymt trevlig sådan dessutom :D 

2 av dessa män, absolut den ena, så kommer jag nog att moikka på om jag ser honom "civilt" nånstans, vi brukar snåttra så mkt på mornarna när jag e där han oxå e å jobbar :) Förmodligen kommer jag nog att hälsa på kära hetingen oxå, bara de klickar var jag har sett honom ;) Lär ju säkert bli såndär situation att man stirrar på varann å funderar "Var i helvete... ?" ... ;)

Nåja, ska fortsätta sitta å skratta å ruska på huvet för mig själv nu ;) Livet är ganska bra ;)


onsdag, juli 22

And so i did it again...

.... Vad jag riktigt gjorde, vettefasen, tyckte bara rubriken lät bra ;)

Får ju börja akta mig nu, så jag inte uppdaterar alldeles för ofta ;)  Som förr i tiden när det blev (skrev nyss bälev?) minst ett inlägg om dan ;)


Var å fota lite motocross-tävlingar ti spituholmen igår, riktigt kul! Debbie hade sagt ja sku ta med mig varsel-väst (blev dock jackan), så sku ja få stå på annat ställe än övriga publiken, å de tackar jag för! :D

Helt okej foton, men inget riktigt wow-foto :( Försökte på det här med rörelseoskärpa/panorering, men vafan jävla svårt å få till :S Försök nu sen få en megaskarp hoj, snurrande hjul, å megaskarp sand som sprättar bakom? Jomenvisst, alla dagar! Usch, nu började jag bildgoogla, å blir ännumer bitter :S

Nog har man ju jävligt mkt å lära sig ännu (å utrustning att köpa) innan man når den här nivån :( Så dit for mitt goda humör nudå. Vafan lära vi oss av detta? BÖRJA INTE BILD-GOOGLA!


P.s.. denhär bilden har ingen rörelseoskärpa/panorering..




Den här har..


fredag, juli 17

Partyfilosofen...

... eller nåt i den stilen ;)


Alltså på partyhumör som synden, men tillika lite smått filosofisk å grubblande.

Längesen jag plitat nåt här nu, å massor har hänt, men förmodar att 99% som läser den här ändå är vän med mig på fejjan å vet ungefär vad som händer å sker. Jeps, jobb, grejt, trivs bra!

Egentligen e jag trött som en trebent sork, å har full rulle i helgen och borde därmed ligga å sova vid det här laget. Men det är så mkt som snurrar i huvudet just nu..

Det finns vissa saker jag bara sku vila snarvla av mig med, men.. Jag kan inte skriva det på fejjan, jag kan inte skriva det här trots att jag vanligtvis e väldigt frispråkig å bryr mig skit i tabu-ämnen osv.. Men det finns bara vissa saker som jag inte nämner speciellt mkt. Majoriteten av dom är det känslor inblandade i, så.. Kan ha något med saken att göra ;)

Här tidigare i våras/början av sommaren, skrev jag ju att det eventuellt kan bli bästa sommaren ever.... Hittills kan jag verkligen inte klaga! :)

Läste nyligen nåt horoskop oxå där det stod nåt i stil med att jag e helt planlös, och det stämmer nog tammetusan det. Trots det lilla situations-kontrollfreaket jag är, så ... låter jag det bara flyta på nu. Jag har inga planer. Ja visst, fotosessions inplanerade å sånt, men.. inget annat egentligen, jag låter saker komma som dom kommer. Jag bekymrar mig inte, å jag känner mig relativt rofylld å nöjd med tillvaron. Riktigt skönt om jag ska medge.

Nä, nu börjar jag bli för trött, men ni får två foton av Blixten istället.. :) En riktigt skitig blixten!